Ons restaurant

ONS RESTAURANT


Chef Martijn Verschueren leerde zijn vrouw Britt meer dan 10 jaar geleden kennen als collega bij sterrenrestaurant Le Sapiche Gulpen. Nadat het restaurant zijn deuren sloot bloeide de werkrelatie uit in een liefdesrelatie met een gezamenlijke passie voor de horeca.


Na nog tien jaar in het hogere segment te hebben gekookt, besloot Martijn dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Met alle ervaring die inmiddels vergaard was, besloten we dat deze nieuwe uitdaging te vinden was in het runnen van een eigen horecaonderneming.

In april 2013 stapten we als mede-eigenaars in bij Restaurant La Bruschetta en na een samenwerking  van twee jaar namen we in juli 2015 het roer over.


Ons restaurant is, met 25 zitplaatsen binnen en een klein terras, klein maar fijn. Belangrijk vinden we dat de drempel laag ligt en iedereen zich bij ons welkom voelt. Dus zowel gezinnen met kinderen als koppels die romantisch willen dineren. Ook honden zijn van harte welkom.


Ons interieur is modern met een vintage touch in de vorm van zwart-wit foto’s van bekende Italianen die van lekker eten en drank genieten. De blikvanger in onze zaak is toch wel ons magnetenbord in de vorm van Italië, dat vol hangt met magneten uit plaatsen waar onze gasten zijn geweest. Er zijn nog plekjes vrij, dus mocht u in Italië komen binnenkort? Denk aan ons!


Tot snel bij Restaurant en IJssalon La Bruschetta!!


Chefkok Martijn & gastvrouw Britt

In de maanden juni, juli en augustus alle dagen geopend!

La Bruschetta


Dorpsstraat 26

6271 BL Gulpen


043 450 6461

info@labruschettagulpen.nl

Openingstijden:

Maandag                    16:00 - 21:00

Dinsdag                       16:00 - 21:00

Woensdag                  Gesloten

Donderdag                16:00 - 21:00

vrijdag                          16:00- 21:00

Zaterdag                     16:00 - 21:00

Zondag                         16:00 - 21:00